Laminare

Pe langa calitatea de distribuitor produse si accesorii publicitare, societatea noastra este si un foarte bun prestator de servicii in domeniu. Sub aceasta calitate va putem oferi o gama variata de servicii (laminare, printare, bannere, mash-uri, grafica, termotransfer, cutter-plotter etc). Unul din cele mai importante servicii pe care vi le putem oferi este si cel de laminare.

Va putem oferi laminare la cald sau la rece la cele mai bune preturi de calitate superioara. Prin laminare se asigura acoperirea unei suprafete printate sau fragile, foarte pretioase, ce necesita protectie, cu un strat protector cu o finisare diversa (lucioasa, mata, semi-lucioasa, textura s.a.m.d.).

Pentru laminare la cald sau la rece, societatea noastra dispune de laminatoare de cea mai buna calitate cu ajutorul carora vom obtine eficienta maxima si produse de calitate. Cu ajutorul instrumentelor si materialelor potrivite dar si unui personal adecvat, bine pregatit, societatea noastra va poate oferi cele mai de calitate servicii de laminare. Va invitam sa ne contactati.

Laminare la cald
Folii laminare
Laminare la rece

 

Laminare
info