Printare
Utilizand printer-plottere profesionale, marca ENCAD si MUTOH, realizam printuri de o calitate superioara atat pentru indoor cat si pentru outdoor, pe diferite suporturi (mesh, banner, steag, autocolant, backlit, blueback, whiteback, window graphics, carton, canvas).

Laminare
Procedeul de aplicare a unei folii adezive din PVC cu suprafata mata sau lucioasa, folosit pentru protejarea de acţiunile mecanice şi negative ale mediului înconjurător. Folia este proiectata pentru a fi folosita atat pentru aplicatii de indoor, cat si de outdoor. Adezivul este poliacrilic pe baza de apa, permanent. Latimile disponibile sunt de: 1000mm, 1050mm, 1260mm, 1340mm si 1520mm cu grosimi de 75-80 microni sau mai mari.

Cutter-plotter
Prin aceasta tehnica se poate obtine taierea de autocolante intr-o gama variata de forme si dimensiuni cu o foarte buna rezistenta la actiunea factorilor de mediu.  Autocolantele pot fi de diferite gramaje, dimensiuni, culori, mate sau lucioase. Astfel, putem acoperi, o gama foarte variata de materiale pentru indoor & outdoor.

Termotransfer
Procedeul de personalizare realizat prin aplicarea la cald, cu ajutorul unei prese speciale, a unei folii de termotransfer decupata in prealabil cu un cutter-plotter. O imprimare prin termotransfer rezista foarte bine in timp daca se respecta instructiunile de folosire (nu se fierb, nu se spala cu clor/inalbitori, se calca pe dos sau acoperite cu alta panza).

Inscriptionari auto
Aceasta forma de publicitate este una dintre cele mai des intalnite, datorita costului redus al inscriptionarii si al impactului vizual. Autoturismele pot fi inscriptionate partial sau integral in culori simple sau policromie, cu autocolant pe baza de apa sau solvent, autocolant mat sau lucios, reflectorizant, window graphics etc.