Capse banner

Societatea noastra este un important distribuitor de produse si accesorii pentru domeniul publicitar. Pentru a realiza bannere publicitare outdoor sau indoor aveti nevoie de un partener serios care sa va furnizeze solutia potrivita in ceea ce priveste materialele si produsele folosite. Putem sa va oferim o gama diversa de materiale si accesorii pentru domeniul publicitar.

Unul dintre aceste produse se refera la capse banner. Acestea sunt folosite pentru prinderea mash-urilor sau bannere-lor atat cele stradale cat si cele din interiorul cladirilor. Va oferim capse banner de cea mai buna calitate, rezistente din otel si inox.

In completarea ofertei noastre de capse banner va putem oferi si presa capse. Cu ajutorul presei pentru case veti putea presa capsele pe masha sau banner. Odata fixate, capsele pentru banner vor putea asigura prinderea sigura a acestora pe orice suport dorit. Acestea se folosesc foarte mult in domeniul publicitar stradal, aplicandu-se pe fatadele cladirilor. Va invitam sa consultati oferta noastra de capse banner si preturile acestora.

Capse banner publicitar
Capse banner stradal
Preturi capse banner

 

Capse banner
info